Levenslang wonen
in het hart van de Vlaamse Ardennen

Koop of huur uw assistentiewoning

RESIDENTIE KEIZERHOF

Oudenaarde

In het centrum van Oudenaarde, de stad van De Ronde en de traditie, vindt u Residentie Keizerhof. Hier bevindt u zich in het hart van de Vlaamse Ardennen, met de grote markt op 500 meter en met de Schelde en een kleine jachthaven vlakbij. Hier zit u goed.

Kunt u wat hulp gebruiken of wilt u uw leven nóg zorgelozer maken? Dankzij een uitgebreide waaier van kwalitatieve diensten zijn alle appartementen geschikt voor assisted living.

Wees er snel bij, want slechts één appartement is nog te koop. Word nu de laatste eigenaar van een woning in Residentie Keizerhof en verzeker nu al uw thuis voor vandaag en morgen.

Laatste woning te koop 

Klaar voor assisted living

500M

Van de markt

Ontdek de laatste appartementen die te koop zijn in Residentie Keizerhof.

Zorgeloos genieten

Hecht u veel belang aan een actief leven? Maar droomt u tegelijkertijd van een woning met minder onderhoud? En van de beste zorgen voor uw gezondheid, vandaag én morgen? Dan voelt u zich ongetwijfeld meteen thuis in Residentie Keizerhof. Ontdek er alles over in onze brochure.

Residentie Keizerhof


Oudenaarde

Een nieuwe thuis in centrum Oudenaarde

Residentie Keizerhof is gelegen in het centrum van Oudenaarde. Op deze centrale locatie vindt u heel wat winkels en restaurants. Tegelijkertijd geniet u van een rustige, groene omgeving.

Trek er vlot op uit

Op wandelafstand van de grote markt

Nabij belangrijke invalswegen, zoals de N60

Een piekfijne afwerking
met verfijnde details

De appartementen zijn voorzien van een eiken parket, antisliptegels in de badkamer en een tegelvloer in de keuken. De keuken beschikt verder over alle kwalitatieve toestellen en heeft standaard een composiet werkblad.

In alle appartementen is hoogrendementsglas en overal ligt vloerverwarming. Bovendien zijn er aparte tellers voor water, elektriciteit en verwarming, om een zo laag mogelijk verbruik te garanderen.

Zelfstandig en actief wonen

De woningen staan voor comfort en luxe, maar ook voor uw privacy en zelfstandigheid. De appartementen hebben namelijk alle voorzieningen om als assistentiewoning te fungeren. Om een zelfstandige, zorgeloze en veilige toekomst te garanderen, zijn de appartementen voorzien van de laatste technologie en een uniek domotica- en oproepsysteem. De appartementen zijn 100% toegankelijk met een rollator of rolstoel: naadloze overgangen, verzonken ramen zonder niveauverschillen, brede deuren, aangepaste hoogtes van de stopcontacten, ruime inrijdouche, aangepast sanitair…

Vertrouw op de uitgebreide dienstenwaaier van Umanis

Umanis, uw partner in uitbating van assistentiewoningen en onderdeel van de Senior Homes Groep, biedt zorg- en comfortdiensten op maat. Zo hoeven bewoners en hun familie zich op praktisch, medisch of sociaal vlak geen zorgen te maken. Voluit voor het leven, voor een actief en autonoom bestaan.

ZORGDIENSTEN

Medische permanentie

Overbruggingsassistentie

Woonassistentie

Algemene permanentie

Administratieve ondersteuning

Comfortdiensten

Boodschappendienst

Animatie en evenementen

Kapster, schoonheidsspecialist en kinesist

Wassalon

Afvalophaling

Onze faciliteiten

Brasserie De ScheldeParel

In de gezellige Brasserie De ScheldeParel serveren we elke dag een verse lunch. U geniet er ook van een heerlijk stuk taart. Of wat dacht u van wafels smullen met de kleinkinderen?
Laat u liever uw lunch aan de deur leveren?
Wij regelen het voor u.

Fitness

Uw spieren opwarmen of op uw tempo herstellen van een blessure? In de fitnessruimte van de residentie kan u elk moment van de dag terecht.

Ontspanning

In de luxueuze wellnessruimte van de residentie komt u volledig tot rust in de sauna of in het bubbelbad. Heeft u wat last van stramme spieren? De infraroodmuur biedt altijd soelaas.

Kapper & Schoonheids-specialist

Natuurlijk wil u er opperbest uitzien en u ook zo voelen! Daarom is er in de residentie een kapper en een schoonheidsspecialiste aanwezig. Neem gerust contact op en kom alles te weten over Residentie Rialto als investering, voor eigen bewoning of om te huren.

Neem gerust contact op en kom alles te weten over Residentie Keizerhof als investering, voor eigen bewoning of om te huren.

RESIDENTIE KEIZERHOF
OUDENAARDE

Desiré Waelkensstraat 60,
9700 Oudenaarde

09 336 37 95
mail@residentie-keizerhof.be

© 2024, Senior Homes Bv – PrivacyverklaringCookieverklaring

De inhoud van deze pagina omvat geen garantie of verbintenis vanuit de Senior Homes groep. Alle info is onderhevig aan wijzigingen en kan slechts bindend worden door een ondertekende overeenkomst.

EEN PROJECT VAN SENIOR HOMES